Продајем стан у Панчеву

45.000,00( EUR )

Содара, Pancevo, Serbia

Srbija

Južnobanatski okrug

Pančevo

Жарка Зрењанина 54

jun 9

060 166 45 06

Kontaktirajte Prodavca

Oglasi Description

Стан се налази у Панчеву, улица Жарка Зрењанина, насеље Содара, стари део….

 

Стан је површине 68 квадрата, има француске терасе у свим просторијама (3) осим кухиње. Налази се на првом спрату и окренут је ка улици. Нема централно грејање. Свака просторија има димњак. Стану припада и подрумски простор. Води се као двоипособан, једно купатило са вц-ом. Више детаља на фотографијама у прилогу.

 

Стан је укњижен, власник 1/1. Зграда је изграђена 1968. године у складу са тадашњим прописима, од тврдог материјала, нема гипс-картона. У згради постоји плинска инсталација али стан није прикључен.

 

Сви зидови су преградни, могу се рушити, отварати пролази и други отвори; могуће је простор реорганизовати, чак потпуно (сем купатила) и објединити, што је и учињено у једном стану у истој згради. 

 

Насупрот овој идеји, могуће је преградити пролазну собу и добити пословни простор од три канцеларије са пристојном чекаоницом, кухињом и тоалетом, погодан за разне намене, од адвокатске канцеларије, козметичара, масера па до лекарске ординације.

 

У непосредној близини се налазе сви потребни садржаји: здравствени центар, више опремљених маркета, већих и мањих продавница, линије градског саобраћаја, више обданишта, паркинг у дворишту…Пешице је до центра града потребно 7-8 минута лаганог хода.

 

Стан је издат, на основу договора са станарима евентуално разгледање је потребно заказати телефоном дан раније. Молим да се приликом посете користе заштитна средства (до укидања потребе за истим).

 

Цена 45000 евра. Додатне информације на телефон 060 166 45 06 или 066 50 50 984

Add a Review

Your Rating for this listing: