Informacije

Oglašavanje je besplatno.
VAŽNO: Ulogujte se pre postavljanja oglasa.

Prilikom registracije proverite spam folder vašeg mejl naloga, možda je tamo otišao mejl sa korisničkim imenom i lozinkom koja vam je dodeljena.
Ako imate problem sa logovanjem ili ste izgubili lozinku možete me kontaktirati na niksasa1@gmail.com da vam pošaljem novu lozinku.

Oglas neće biti objavljen bez potpunih podataka o oglašivaču. Datum, vreme i Vaša IP adresa će biti sačuvani radi identifikacije.

Zabranjeno je oglašavanje za: alkohol, duvan, oružje, novčane pozajmice, prostituciju, magiju, lekove, i slično.

Svaki korisnik našeg portala snosi odgovornost za sadržaj koji je postavio na portalu i dužan je da pruži tačne informacije i kontakt podatke u vezi svakog oglasa. Ukoliko reklamirate neki proizvod, brend i slično smatramo da posedujete prava na to i da imate odgovarajuću licencu, kojom nam dajete pravo na prikaz takvog materijala. Za prikazivanje slika, proizvoda, brendova, i drugih stvari zaštićenih zakonom i autorskim pravima odgovornost snosite samo vi. Zadržavamo pravo da uklonimo svaki sadržaj koji nanosi štetu i koji krši autorska prava, a na koji primimo žalbu od oštećene strane.

Zabranjeno je postavljanje tudjih podataka, kontakt telefona, email adresa itd. Zabranjeno je postavljanje seksualnog sadržaja, kao i vredjanje na nacionalnoj i verskoj osnovi. Zabranjeno je kopiranje, postavljanje sadržaja koji je zaštićen zakonom i autorskim pravima bez dozvole autora ili vlasnika. Zabranjeno je ponavljanje oglasa ili postavljanje više oglasa koji se odnose na isti predmet kupovine/prodaje.

VAŽNO!  Uz oglas možete dodati do 10 slika. Slike treba da budu ukupne veličine do 16 MB ( veličina svake slike pojedinačno do 8 MB ) da bi mogli da ih postujete uz oglas. Ako sve slike ukupno imaju više od 16 MB, pošaljite slike na mejl niksasa1@gmail.com da ih dodam na oglas i naznačite broj oglasa na koji želite da dodate slike.

Najbrže ćete dodati slike iz viber galerije vašeg telefona na oglas, zato što su slike koje su prošle kroz viber aplikaciju obrađene i imaju smanjenu veličinu, a kvalitet slika je zadržan.
Ako imate problem sa dodavanjem slika, pošaljite mi slike na moj viber broj 065 8569 888 i ja ću dodati slike na oglas.