Informacije

Oglašavanje je besplatno.
VAŽNO: Ulogujte se pre postavljanja oglasa.

Prilikom registracije proverite spam folder vašeg mejl naloga, možda je tamo otišao mejl sa korisničkim imenom i lozinkom koja vam je dodeljena.
Ako imate problem sa logovanjem ili ste izgubili lozinku možete me kontaktirati na niksasa1@gmail.com da vam pošaljem novu lozinku.

Oglas neće biti objavljen bez potpunih podataka o oglašivaču. Datum, vreme i Vaša IP adresa će biti sačuvani radi identifikacije.

Zabranjeno je oglašavanje za: alkohol, duvan, oružje, novčane pozajmice, prostituciju, magiju, lekove, i slično.

Svaki korisnik našeg portala snosi odgovornost za sadržaj koji je postavio na portalu i dužan je da pruži tačne informacije i kontakt podatke u vezi svakog oglasa. Ukoliko reklamirate neki proizvod, brend i slično smatramo da posedujete prava na to i da imate odgovarajuću licencu, kojom nam dajete pravo na prikaz takvog materijala. Za prikazivanje slika, proizvoda, brendova, i drugih stvari zaštićenih zakonom i autorskim pravima odgovornost snosite samo vi. Zadržavamo pravo da uklonimo svaki sadržaj koji nanosi štetu i koji krši autorska prava, a na koji primimo žalbu od oštećene strane.

Zabranjeno je postavljanje tudjih podataka, kontakt telefona, email adresa itd. Zabranjeno je postavljanje seksualnog sadržaja, kao i vredjanje na nacionalnoj i verskoj osnovi. Zabranjeno je kopiranje, postavljanje sadržaja koji je zaštićen zakonom i autorskim pravima bez dozvole autora ili vlasnika. Zabranjeno je ponavljanje oglasa ili postavljanje više oglasa koji se odnose na isti predmet kupovine/prodaje.

VAŽNO!  Uz oglas možete dodati do 10 slika. Slike treba da budu ukupne veličine do 16 MB ( veličina svake slike pojedinačno do 8 MB ) da bi mogli da ih postujete uz oglas. Ako sve slike ukupno imaju više od 16 MB, pošaljite slike na mejl niksasa1@gmail.com da ih dodam na oglas i naznačite broj oglasa na koji želite da dodate slike.

Ako želite da dodate video uz oglas pošaljite video na niksasa1@gmail.com, ili na moj viber broj 065 8569 888 i ja ću dodati video sadržaj na oglas.

Najbrže ćete dodati slike iz viber galerije vašeg telefona na oglas, zato što su slike koje su prošle kroz viber aplikaciju obrađene i imaju smanjenu veličinu, a kvalitet slika je zadržan.
Ako imate problem sa dodavanjem slika, pošaljite mi slike na moj viber broj 065 8569 888 i ja ću dodati slike na oglas.