Pomoć, česta pitanja

Na ovoj stranici možete naći odgovore na najčešće postavljana pitanja vezana za oglašavanje na sajtu Pirotskioglasi.net. U slučaju da niste našli odgovor na vaše pitanje, slobodno me pozovite na broj 065 85 69 888 svakog dana posle 14:00 h, ili me kontaktirajte na mejl niksasa1@gmail.com, rado ću vam pomoći.

Kako da se registrujem na sajt?

Da bi se registrovali na sajt pirotskioglasi.net potrebno je da u polje za registraciju unesete vašu validnu e-mail adresu i izaberete korisničko ime i lozinku. Korisničko ime i lozinku treba da zapamtite, zapišete kako bi mogli da se logujete na vaš nalog. Ako ste izgubili korisničko ime ili lozinku i ne možete da se logujete, onda me kontaktirajte na niksasa1@gmail.com da obrišem vaš nalog i da kreirate novi nalog sa istom mejl adresom.

Kako da se ulogujem na sajt?

Na sajt se logujete sa korisničkim imenom i lozinkom koje ste izabrali prilikom registracije. Ukoliko se ne sećate koje ste korisničko ime izabrali ili koja vam je lozinka, najbolje je da me kontaktirate na niksasa1@gmail.com kako bi vam pomogao oko logovanja.

Kada se ulogujete na vaš nalog lozinku možete promeniti i izabrati neku novu lozinku.

Na sajt pirotskioglasi.net možete se logovati jednim klikom i preko vašeg facebook ili google naloga.
Za logovanje preko facebook ili google naloga detaljine možete pogledati ovde pirotskioglasi.net/omoguceno-je-logovanje-preko-fejsbuk-naloga/

Zaboravio sam lozinku, kako da je resetujem ili dobijem novu lozinku?

Lozinku možete resetovati kroz opciju „Uloguj se“. Kliknite na „Zaboravili ste lozinku?“ i za resetovanje lozinke unesite e-mail koji ste koristili prilikom registracije i stići će vam e-mail sa vašim korisničkim imenom i novom lozinkom. Ukoliko Vam kroz par minuta ne stigne e-mail proverite folder Spam (Nepoželjna pošta) ili me kontaktirajte na niksasa1@gmail.com da obrišem vaš nalog i da kreirate novi nalog sa istom mejl adresom.

Kako da postavim oglas?

Da bi dodali oglas morate biti registrovani i ulogovani na sajt. Ovde se registrujete ili logujete pirotskioglasi.net/login/

Kada ste ulogovani na sajt kliknite na dugme “Postavi oglas” koje se nalazi u gornjem desnom uglu bilo koje stranice na sajtu ili dugme “Nov oglas” iz vašeg korisničkog naloga. Popunite polja koja su vam se otvorila.

Ako želite da istaknete oglas čekirajte opciju za isticanje na početnoj strani ili za isticanje u kategoriji i pratite instrukciju za postnet uplatu ili me kontaktirajte na niksasa1@gmail.com da vam dam uputstvo za plaćanje .
Ako hoćete besplatan oglas onda opciju za isticanje oglasa ostavite nečekirano i kliknite nastavi.

Ako se oglas ne dodaje zaboravili ste da popunite neko polje, dopunete to i opet kliknite nastavi, i oglas će biti dodat na sajt posle provere i odobrenja administratora.

Ako imate problema da dodate oglas pošaljite tekst oglasa i slike na viber broj 065 85 69 888 ili na mejl niksasa1@gmail.com i administrator sajta će u najkraćem roku dodati vaš oglas.

Kako da izmenim ili obrišem oglas?

Za izmenu ili brisanje oglasa pratite uputstvo
pirotskioglasi.net/brisanje-ili-menjanje-oglasa/

Kako mogu da postavim oglas preko mobilnog telefona?

Sajt pirotskioglasi.net je mobile responsive što znači da možete i preko mobilnog telefona postavljati oglase i upravljati svojim nalogom.

Koliko oglasa mogu da postavim i da li se oglasi plaćaju?

Kao fizičko lice možete postaviti neograničeni broj besplatnih oglasa.
Ako želite da Vaši oglasi budu vidljiviji i posećeniji na sajtu i vidi ih veći broj korisnika, možete istaknuti oglas na početnoj strani ili u kategoriji.
Ovde je cenovnik isticanja oglasa pirotskioglasi.net/cenovnik/

Kako da platim/istaknem oglas?

Upustvo za plaćanje i isticanje oglasa možete pogledati ovde pirotskioglasi.net/cenovnik/.
Ili me kontaktirajte da vam dam instrukcije za uplatu, na broj mobilnog 065 85 69 888 svakog dana posle 14:00 h, ili na mejl niksasa1@gmail.com

Kako da pretražujem sajt

Sajt možete pretražiti pregledom oglasa po vremenu dodavanja ovde www.pirotskioglasi.net/classified/
ili pregledom po kategorijama , na pocetnoj stanici sajta se pri vrhu nalaze glavne kategorije, a pri dnu sajta su sve kategorije.

Za pretrživanje sajta možete koristiti i opciju pretrage sajta gde ukucajte pojam koji tražite na primer „stan“ i biće vam izlistan rezultat pretrage pirotskioglasi.net/?post_type=listing&mkey%5B%5D=all&s=stan

Ako želite da gledate oglase iz svih gradova Srbije idete na „svi-oglasi-srbija“ www.pirotskioglasi.net/city/svi-oglasi-srbija/
a ako želite gledati oglase samo iz nekog grada onda idete na taj grad, na primer Pirot www.pirotskioglasi.net/city/pirot/
i videćete oglase samo iz Pirota.

Izbor i promena grada se vrši u gornjem levom uglu, ili za sve oglase iz Srbije kliknite na „svi-oglasi-srbija“ u početnom meniju.

Našao sam ono što me zanima – kako da kontaktiram oglašivača?

U okviru svakog oglasa postoje kontakt podaci oglašivača. Kontakt podaci se nalaze sa desne strane oglasa pored slika, kao i u nekim opisima oglasa. Ukoliko oglašivač nije ostavio broj telefona, možete ga kontaktirati preko forme za slanje poruke u okviru oglasa (morate biti registrovani član sajta kako biste mogli da pošaljete poruku).

Uočio sam oglas koji krši uslove korišćenja sajta, kako da ga prijavim?

Oglas koji krši pravila sajta možete prijaviti tako sto ćete me kontaktirati na mejl niksasa1@gmail.com i poslati link oglasa , administrator će pregledati prijavu i ustanoviti da li taj oglas krši pravila sajta.

Šta znači opcija “Zapamti me na ovom kompjuteru ” prilikom prijave na sajt?

Opcija zapamti me radi na principu tkz “kolaćića” (cookia) u vašem pretraživaču.
Šta to ustvari znači, znači da ukoliko štiklirate ovu opciju prilikom prijave na sajt, vaš internet pretraživač će zapamtiti da ste prijavljeni na sajt sve dok ste ulogovani u svoj nalog.
Znači ukoliko zatvorite vaš internet pretraživač, a ne izlogujete se iz naloga, sledeći put kada dođete na sajt pirotskioglasi.net bićete ulogovani u vaš nalog.

Nisam pronašao odgovor na moje pitanje

Za sva pitanja na koja niste našli odgovor možete me kontaktirati na mejl niksasa1@gmail.com ili putem kontakt forme sajta www.pirotskioglasi.net/contact-us/.
Odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

HVALA!