Biorezonantna terapija

( Dogovor )

Beograd, Serbia

Srbija

Beograd Grad

Beograd centar

Beograd

23 jula

0638273073

Kontaktirajte Prodavca

Oglasi Opis

 

Biorezonantna terapija

“Business Process Technologies” je inovativna, brza i napredna kompanija koja se trudi da realizuje visoko tehnološke IT proizvode koji poboljšavaju kvalitet života ljudi na celoj zemaljskoj kugli. Kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja nastao je jedinstveni  „welness“ sistem koji je usavršen od strane naučnika specijalno za ovu kompaniju.

Kompanija “Business Process Technologies” je napravila sistem za testiranje funkcionalnog stanja organizma i wellness terapiju biorezonantnom tehnologijom.

Uredjaji za testiranje organizma su: “Life Expert” i “Life Profi”, a uredjaji za terapiju su: “Life Balance”, “Life Animal” i “Life Watch”.

Ovi aparati su maksimalno laki za upotrebu, ne traže od vas dodatnu pripremu i obuku (osim “Life Profi”) i namenjeni su za korišćenje kod kuće.

Naravno, sprečiti probleme je lakše, jeftinije i bezbednije nego tražiti načine za rešavanje iskrslih problema, a pogotovo kad je reč o zdravlju. Ovaj wellness sistem je idealno rešenje za ljude koji čuvaju zdravlje štedećii i vreme i novac.

“Business Process Technologies” – Nove tehnologije koje čuvaju vaše zdravlje!

Za sve informacije : 063/8273073

Dodajte Recenziju

Your Rating for this listing: