OBELEŽENA 15 god, KIK BOKSA "CRNA KOBRA' - Pirotski oglasi

Pirotski oglasi

Danas poseta:13324

loading...
Br. 18753 / 15.05.2015.

OBELEŽENA 15 god, KIK BOKSA "CRNA KOBRA'

Povodom 15. godina postojanja, Kik boks klub „Crna Kobra“ u Sali Kluba Vojske organizovao je manifestaciju pod nazivom „Veče borilačkih veština“. Blagoslovom igumana manastira Sv. Dimitrije u selu Divljane kod Bele Palanke Serafima Živkovića, duhovnika kluba, svečano je otvorena ova manifestacija.
Posle prikaza kratkog filma o klubu, nastupili su gosti iz Beograda Klub realnog aikidoa „Vračarević“ koji su imali dva nastupa u toku večeri. Tim majstora iz Beograda na čelu sa Igorom Petrovićem, majstorom realnog aikidoa crni pojas 6.dan oduševili su publiku svojim prikazom veštine realnog aikidoa.
Pored njih na sceni je prikazana veština greplinga i tehnike MMA i ultimat fajt borbe od strane naših prijatelja iz Sofije Tonija Markuleva i Javora Ninova.
Karate klub „Caribrod“ u sastavu Aleksandar Gligorov, Marko Todorov, Uroš Lekov i Valentina Gocev predstavili su veštinu karatea prikazavši tri kate: katu Đion, Basaj Daj i Empi..
Pravi užitak večeri bilo je predstavljanje Interventne jedinice Policijske uprave Pirot, na čelu sa instruktorom Dejanom Mijalkovićem. Posetiocima su prikazane tehnike privođenja i hapšenja u različitim situacijama. Oni su na bini simulirali situacije napada huligana na policiju, sa ili bez oružja.
Na kraju večeri nastupio je i domaćin večeri Kik boks klub „Crna Kobra“, pod vođstvom majstora i trenera Gorana Krstića i Saše Pešića. Oni su prikazali školicu realnog aikidoa za decu i tehnike realnog aikidoa za starije.
Pored realnog aikidoa nastupili su i kik bokseri, koji su simulirali udarce i borbe na džaku.
Pre pozdravnih reči Gorana Krstrića kik klub podelio je zahvalnice gostima koji su uzeli učešne na proslavi 15 godina postojanja kluba. Zahvalo bih se svima koji su došli na Veče borilačkih veština i podržali naš klub i rad tokom svih ovih godina. Kao i našem generalnom sponzoru Dunav osiguranju-filijali Pirot, bez kojeg ovo Veče ne bi moglo da se realizuje, Policijskoj upravi Pirot, Sportskom centru Pirot, Domu Kulture i medijima koji su propratili ovaj događaj, listu Sloboda, Televiziji Pirot, Televiziji Pi Kanal, Radio Pirotu i Plus radiju. Bojan Krstić, Goran Krstić, Emanuela Krstić i Saša Pešić, tim Crna Kobra, brend za generacije koje slede – rekao je Goran Krstić, predsednik Kluba.

  • Ime:Lika Pejcic
  • Adresa:Partizanska 25
  • Telefoni:063/7049298
  • E-Mail:

Podeli oglas

 

loading...
Loading...