ELEKTRONSKA ZAŠTITA PROTIV KRADJE ROBE Sensormatic - Pirotski oglasi

Pirotski oglasi

Danas poseta:7806

loading...
Br. 99042 / 12.06.2019.

ELEKTRONSKA ZAŠTITA PROTIV KRADJE ROBE Sensormatic

NAJBOLJA NEPREVAZIDJENA ELEKTRONSKA ZAŠTITA PROTIV KRADJE ROBE SVETSKE MARKE SENSORMATIC ZA MARKETE SUPERMARKETE KOMPLET SA KONTROLEROM ISPOD DEAKTIVATORA ISPOD PULTA .

1. Dve antene Sensormatik sistem protiv kradje Sensormatik najbolji na svetu antene alarm zujalice stoje pored izlaznih vrata sa alarmom i svetlosnim crvenim svetlima kada uhvate neplaćene proizvode tj one koje su pokušane biti ukradene .Dimenzije: 145cm visinex41cm širinex11,5cm širine .
Antene mogu biti udaljene 1,2 metara jedna od druge i koristite se i i kao totem za reklame koje vam plaćaju dobavljači i postavljaju na antene preporuka do 10 dana pustite dobavljače da reklamiraju proizvod i otplatićete sistem za dva meseca samo reklamom dobavljača koji će juriti za vama da postave REKLAME .
2.Kasa pult sa deaktivatorom sive boje I KONTROLEROM ISPOD DEAKTIVATORA TJ ISPOD PULTA , prilikom deaktiviranje proizvoda oglašava se kratkim zvučnim signalom i poseduje dve male sijalice koje takodje reaguju prilikom deaktivacije tj kucanja artikla i deaktivacije, prodaje se sa pultom za ugradnju a može i bez pulta samo deaktivator I KONTROLEROM, videti sliku pulta i deaktivator sive boje .
3.Ultra tag TagovI za flaše izradjene od ojačane ABS PLASTIKE I čeličnim obručem -sajlom što onemogućava lomljenje i kidanje a može se postaviti na flaše do 37mm od boca za vino do različitih boca .
Posedujemo 300 komada sive boje sa deaktivatorom koji se nemogu skinuti nikako osim na kasi sa deaktivatorom -alatom koji poseduje kasir koji ide uz ove botle tagove .Videti sliku kako izgledaju, nameštaju se lako na sve vrste pića i niko osim kasira ih nemože skinuti .
4. Sensormatic nalepnica za artikle 3000 -4000 komada koji se lepe na artikle plastificirane izuzetno malih dimenzija otporne na vodu itd bele ,crne i sa bar kodom na sebi nisu kineski. PROIZVOD SENSORMATIC JEDINI NIJE KINESKI I ZATO JE I NAJBOLJI I OZBILJNI MARKETI 95% SAMO NA BALKANU POSEDUJU ISTE A JOŠ VEĆI PROCENAT POSEDUJU OZBILJNE FIRME U EVROPI I SVETU .
CENA ZA SVE NAVEDENO JE 1500 EURA BEZ PULTA FIKSNO ILI 1650 SA PULTOM FIKSNO .
TREBA SAMO POVEZATI I UKLJUČITI SISTEM RADI BEZPREKORNO ,I RAČUNATI KOLIKO STE UŠTEDELI NA KRADJI U VAŠEM MARKETU NA MESEČNOM NIVOU .
1 slika antene ,2 slika pult sa deaktivatorom i kontrolerom, 3 slika tag za flaše pića,4 slika nalepnice za artikle malih dimenzija ,5 slika kontroler sensormatic vezuje se uz deaktivator ispod kasa pulta .
  • Ime:Svetlana Krstić
  • Adresa:22 divizije bb
  • Telefoni:062214300
  • E-Mail:

Podeli oglas

 

loading...

Loading...