Profesionalni aluminijumski otirači

( Dogovor )

Vuka Pantelića, Pirot, Serbia

Srbija

Pirotski okrug

Pirot

18300

feb 6

+38162301395

Kontaktirajte Prodavca

Oglasi Description

HDDMS otiraci d. o. o.  
+38162301395 
p. ciric@hddms. org
https: //hddms. com/

Mi smo firma koja se bavi proizvodnjom aluminijumskih otiraca . Pravilan izbor otirača odredjuje funkcionalne I estetske karakteristike vašeg ulaza. Otirači su efikasni, funkcionalni, prilagodljivi prostoru, dugotrajni, kvalitetni, moderni, naglašavaju ulaze. Osnovna namena otirača je da zadrži nečistoću , odnosno smanji raznošenje prljavštine I vlage po prostoru.

Profesionalni ulazni otirači

 

Profesionalni ulazni otirači efikasno zadržavaju sitniju i krupniju nečistoću i sprečavaju unošenje vlage sa đonova u objekat, čime pružaju dodatnu bezbednost i higijenu.

Profesionalni ulazni otirači se prave za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. .

Funkcija otirača za spoljašnju upotrebu je zadržavanje nečistoća van unutrašnjosti objekta. Otirači za ulazna vrata napravljeni su od izdržljivih materijala i otporni su na sve vremenske prilike poput kiše,  snega i jakih sunčevih zraka.  Otirači za unutrašnju upotrebu prave se sa namerom da spreče unos vlage sa obuće u objekat. Izrađeni su od kvalitetnih i izdržljivih tekstilnih vlakana koja upijaju vlagu i čuvaju noge i stopala.

Naravno, pre nego što kupite bilo kakav otirač, postarajte se da saznate sve o otiračima.

Otirač je sastavni deo svake kuće ili firme, zato izaberite najbolji za vaš prostor, a ne onaj koji je dovoljno veliki da stane uz vrata. Kako to volimo da kažemo u našoj industriji: „ Kuća se po otiraču poznaje” .

U našoj ponudi nalaze se otirači za poslovne prostore (lokale, stambene zgrade, firme i hotele)

Add a Review

Your Rating for this listing: