Drvena Stolarija Obrenovac

( Dogovor )

Obrenovac, Serbia

Srbija

Beograd Grad

Obrenovac

Obrenovac

mar 4

069606496

Kontaktirajte Prodavca

Oglasi Description

Drvena Stolarija

Dva Bora 90 je firma koja postoji  i uspešno posluje već 3 decenije u oblasti izrade drvene stolarije, podova, drvenih obloga, stepeništa i komadnog nameštaja. Kroz vrhunski kvalitet proizvoda od drveta, stručnost zaposlenih i profesionalnu uslugu, stekla je prepoznatljivo ime na domaćem tržištu.

Ukoliko ste pristalica prirodnog stila i želite da Vaš dom odiše toplinom i komforom, Dva Bora drvena stolarija je pravi izbor za Vas. Zahvaljujući svojim prirodnim svojstvima, kao što je regulisanje vlažnosti, ali i atraktivnom izgledu, drvo je postalo jedan od omiljenih materijala u opremanju enterijera.

Izrađena od najkvalitetnijeg drveta i po meri prostora, Dva Bora stolarija učiniće da Vaš dom izgleda savremeno spolja, a da iznutra odiše prijatnom atmosferom, koju samo drvo kao plemenit materijal može da pruži. Dva Bora prozori su zaštićeni vrhunskim premazima koji su dostupni u velikom izboru boja, tako da imaju dug vek trajanja.

Pored klasične drvene stolarije, u našem proizvodnom asortimanu se nalazi i drvo-aluminijum stolarija. Ova atraktivna kombinacija zadržava karakteristike drveta kao materijala, dok poboljšana aluminijumska obloga koja dolazi spolja, štiti prozore i vrata od različitih vremenskih uticaja.

Firma Dva Bora Obrenovac bavi se i izradom vrata po meri: sobna vrata, ulazna vrata, sigurnosna vrata, garažna vrata, protivpožarna vrata… Proizvedena od masiva, medijapana ili furnira, u standardnim i vanstandardnim dimenzijama, Dva Bora vrata svojim atraktivnim i modernim dizajnom, ulepšaće Vaš dom ili poslovni prostor.

Profesionalnim stolarima, Dva Bora 90 Veliko Polje nudi sve što je potrebno od repromaterijala: drvene lamele, suvo drvo (hrast, jela, smrča), suva stolarska daska, štokovi… Takođe, bavi se prodajom i ugradnjom parketa i drugih vrsta podova.

U skladu sa osnovnim imperativom rada našeg porodičnog preduzeća, a to je zadovoljstvo klijenata, stručni kadar je uvek spreman da odgovori na sve Vaše potrebe i zahteve. Najbolja potvrda kvaliteta našeg rada jeste veliki broj klijenata, među kojima se posebno izdvajaju:

  • – Hram Hrista Spasitelja, Ub
  • – Drugi osnovni sud, Beograd
  • – Ambasade Crne Gore i Alžira u Beogradu
  • – Belgrade Office park
  • – Sedište Raiffeisen banke, Beograd
  • – Hoteli: Belgrade Inn (Beograd), Royal Gardens (Budva), Moskva (Budva), Riva (Petrovac), Zenit (Novi Sad)
  • – Cafe&Factory, Beograd
  • – Restoran Rotkvica, Banja Luka

Kontakt telefon – 069/606-496

Više informacija – http://www.dvabora.com/

Add a Review

Your Rating for this listing: